Varför oss

Varför en Laddapp?


I en vardag där allt mer tid ägnas åt smartphones har ständig uppkoppling och tillgänglighet aldrig varit viktigare och för många är en låg batteriprocent i telefonen ett mycket stort problem. Statistik visar att vi under de senaste åren inte bara är mångdubbelt fler som skaffat sig en smartphone, utan också att man idag använder telefonen betydligt oftare än tidigare.


Den ökade tillgången till smartphones innebär att de flesta har med sig internet överallt och ständigt kan hålla sig uppdaterade och använda sina telefoner som ett viktigt verktyg i sin vardag. Men med en ständig uppkoppling krävs ständig batteritillgång och för många är en dag på stan, utan möjlighet till att ladda batteriet ett stort problem.


Laddapp kombinerar därför två behov:

Privatpersoner som har låg batteriprocent i sina telefoner ges möjlighet till att ladda upp sina batterier.

Och hotell, konferens- anläggningar, butiker, träningsanläggningar, alla typer av väntrum får in fler kunder i sina lokaler, samt kan erbjuda dem en idag mycket uppskattad tjänst.


Vi jobbar i flera områden


Butiker som kommer att kunna erbjuda sina kunder ett mervärde i form av en ny kostnadsfri tjänst, vilken samtidigt gör att deras besök i butiken varar längre. De öppnar även upp för en utökad kundkrets då varje butik med en laddapp station finns att lokalisera via laddapps egna kostnadsfria app.


Serviceinrättningar som t.ex. sjukhusmottagningar, tandläkare och träningsanläggningar som vill stärka sina kundrelationer och kunna erbjuda sina medlemmar/kunder trygghet i form av en lösning på ett idag växande problem - låg batteriprocent i telefonen.


Offentliga platser som t.ex. väntrum inom sjukvården, flygplatser och gallerior kommer kunna erbjuda sina besökare gratis laddning och ett mer uppskattad besök.


Mobilfria möten  en surrande mobil kan både störa och irritera mötesdelagare. Därför har vi tagit fram mobilhotellet där mötesdelagarna kan lägga sina mobiler på laddning under mötet.


Våra laddstationer görs i olika utförande och kan även förses med ljuslåda eller bildskärm som visar reklam och annan information.


Intresserad av en egen Laddapp? - Kontakta oss för en offert och en skräddarsydd laddstation för just ditt företag!